Prirodan Losion za lice 100ml

Prirodan Losion za lice 100ml

500 RSD

Kategorija: .

Opis proizvoda

Proizvođač: SUNCOKRET D.O.O.

Prirodan Losion za lice 100ml

Blagi mirisni tonik za lice (pH 5,5) sa korenom čička, eteričnim uljima ružinog drveta, geranijuma, lavande, nerolija, ilang ilanga i vitaminom C, zbog svog izuzetnog sastava, čisti i revitalizuje kožu. Vodeno-alkoholni ekstrakt korena čička reguliše lučenje masnih žlezda kože i deluje antiseptično. Eterično ulje ružinog drveta sa svojim regenerativnim, antiupalnim svojstvima pogoduje nezi osetljive i zrele kože, ulje lavande dezinfikuje kožu i oslobađa od napetosti, dok eterično ulje nerolija i vitamin C podstiču regeneraciju i obnavljanje kolagena. Ulje ilang ilanga tonizira kožu, a aktivne komponente eteričnog ulja geranijuma deluju na kožu umirujuće, te poseduju blaga antiseptična svojstva.

Sastav: voda, 96-procentni alkohol, koren čička, rakija od kajsije, glicerin.

Eterična ulja: ružino drvo, geranijum, lavanda, neroli, ilang ilang i vitamin C.

Namena: Losion za lice pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Predstavlja idealno sredstvo za uklanjanje tragova šminke i nečistoća, te za hidrataciju, toniziranje i osvežavanje kože lica.

Losion za lice je prikladan za sve tipove kože. Ne sadrži sintetičke konzervanse, hemijske mirise i boje, niti masnoće životinjskog porekla.